LEIA MIND

Jun 28, 2011

Totaalne muutumine - ENNE ja PÄRAST

ESIK

Esik sai uue plaaditud soojendusega põranda, seinad :D ja värvi. Samuti sai elektrikilp esikusse ümber veetud. Järgmine muutus esikus on uus välisuks, sest see praegune on vana ja näeb eriti õudne värske remondi kõrval välja.


Vaade esikust

Võib öelda, et enne puudusid kogu korterist seinad. Vannitoale nagu ikka oleks vaja ja magamistoale :), siis sai need ka püsti pandud. Välisukse kõrvalt saab kohe vannituppa, kuid eraldi vannituba ma praegu ei näitagi, sest seal on viimistlus alles pooleli. Aga kui valmis saab on ikke midagi vääga erinevat kui enne :).

MAGAMISTUBA

Magamistuba eraldi kui ruumi enne ei olnudki. Tuba sai toaks, kui seinad kerkisid. Loomulikult täitsa uus põrand, lagi, uks, krohv ja värv.


Välja jäetud ja puhastatud palksein


Krohvialune palksein sai krohvikihi ja värvi.


Nurgakna nurk :)

Tudukoht

ELUTUBA

Elutuba on selline avatud köögile ja esikule. Kui köök ja muu mööbel sisse saab siis on rohkem omaette toa moodi, kuigi juba praegu on seal hea olla :).
Kokkuvõttes sai elutuba samuti uue valatud põranda, soojustatud lae, krohviseinad, ühe kips seina ja minu lemmik - roheline seinavärv :)

Elutoast vaade esiku poole.

Palkseina poolne nurk :)

Ahju ja akna vahele tuleb kööginurk, varsti.

Vaade magamistoa poole.
Siit on näha magamistoa ja esiku vahelist seina ja magamistoa ust.

Lemmik :)
Varsti saab kardinad ka vast ette ja aknad üle värvitud.

Vannituba ja aed saavad ka ilmselt mingi aeg omaette postituse. Teha on veel omajagu, järgmiseks köögikapid värvida ja seina saada. Mööbli otsing ja toimetused aias, ja siis vannitoa kallale.

No comments: