LEIA MIND

Aug 16, 2010

Pikkeid Haapsalu suvest

Kodus on hea!

Ema-isa 28-s pulmaaastapäev!
Palju õnne! Väga mõnus päevake oli. Üllatus meeldis neile ja kohvikus Viigi ääres oli ka mõnna :) Rääkimata kodusest istumisest!



Mõned nädalad tagasi juba sai külastatud Haapsalu jahisadamat tänu sellele, et seal on juhtus viimaseid päevi olema Soomest kohale tulnud väike aurupaat, mis pakkus 30 mintaseid sõidu reisi lahel.


Saime kenasti väikse seltskonnaga (ilma lasteta õnneks :D ) peale. Paadi omanik oli muhe Soome mees. Päästevestid kenasti selga ja sõit võis alata.



Välja sõites jõudis sadamasse aga vahva Saksa "laevake" nagu filmist. Trobikond poisikesi vahvalt askeldamas sadamas, kapten ja teised jälgimas ja õpetamas.


Kõik see rohkemate torukestega paadike :D
Kõik see kupatus liikus seal edasi nii - puud alla kütteks, rõhu all see asi liikuma saigi :) Sõidu alguses sai kenakesti vilet ja värki lastud! Nagu päris :D Meie sadamasse jõudis ta küll maad mitte merd mööda - eks see ole loogiline ka :)



TIU - Sulle midagi :


Jahisadamas


Ka meie linnakesse jõudis selle suve "kuumim ja nõutum" kontserdtuur- "Tuulevaiksel ööl"
Mul oli rõõm võõrustada juba päev varem Liinat ja Kaurit. Kerge grill ja Africasse Eesti Disko õhtule :D. Sinna jõudes mängis Must Q - selleks hetkeks oli minu õhtu juba tehtud ;) Tuhat soovilugu hiljem olime kodus, olgugi, et Liina tahtis teises suunas koju saada :D
Järgmine päev oli algul natuke raske, kuid Grande pizza ja jalutuskäik meie uuel uhkel promenaadil aitas päeva üle elada :D




Mis siis et me tunde ja tunde liiga vara ennast linna sättisime saime me kenasti hakkama - ja õnneks ostsime kalli raha eest mängukaardid ja saime kenasti lossihoovis aega viita varjus!
LÕPUKS oli aeg nii kaugel, et me saime kontserdile ennast uuesti sisse sättida (ehk käisime korra väljas ära ja siis sisse uuesti tagasi) - ma ütleks et me saime esirea piletid - sai otse lava e vaadata, samas selga toetada või siruli olla - ja vabalt kaarte taguda enne kui kontset tegelt alguse sai.


Ja loomulikult kui sinu peal kohal istuvad ka inimesed, siis suudab üks nendest kindlasti midagi kaelakukutada - õnneks oli see seekord ristsõna mitte õlletops vms :)


Quality time :)
Parim!


Nu ja alati on aega endaga mõtteid mõlgutada mere ääres!


Haapsalus on heaaaaa!

No comments: