LEIA MIND

Jun 6, 2016

Viis viimast!

Otsustasin, et nüüd teen asju niimoodi! Viis viimast ehk asjad, emotsioonid, kohad, inimesed, muusika, söögid, maitsed, mis mulle viimase kuu aja jooksul on lemmikuks saanud saavad selles postituses kokku. Tulevikus vahva vaadata, mis mind antud ajahetkel kõigutas ;)

LIFE

Olles praegu mõnusalt teki sees, sest tuba läheb järjest jahedamaks, mõtlen paratamatult, et kas see oli tõesti unenägu, et meil oli lihtsalt vahepeal terve kuu aega suve. Mmm, tunne on praegu küll nagu preemiat oleks saanud - riided ja jalatsid sai vahepeal välja vahetada, muru tuli niitma hakata, esimene suplus, autos soojenduse asemel jahutus sisse lülitada ja kõik muud sellised vahvad asjad :). 
Mina alustasin hommikusöögi söömist nüüdsest hoopis õues, D-vitamiini laks kohe sisse hommikukohviga - mis võiks parem olla :)



Lisaks sai õues söömiseks lisaks ka õues liigutud rohkem. Härrale sai ka Taevaskoda ette näidatud :)



INSPIRATSIOON

Seekord on selleks inimesed - igasugu vahvad tegelased - mida kõike inimesed proovida ei julge. Sattusin kogematta sellise vahva paari otsa, kes kahekesi tegelevad elatiseks  pulmade pildistamisega. Üldiselt on nad oma elu jaganud niimoodi, et pool aastat tegelevad pulmades pildistamisega ning teise poole aastat elavad oma lahedas Camper Van-s ehk matkaautos ning tripivad igal pool ringi. Sinna, kuhu süda viib.

Nende kontod:



Loooogish, et kohe tekkis tahtmine Skipperil sussid soojaks ajada :)



KÄEGA KATSUTAV

Kristallid - lihtsalt meeldivad. Nii lihtne see ongi!



SOUND

Jeap, mulle meeldivad funk-rütmid ka vahel, eriti oli viimases Zumba trennis see mokka mööda.
Ning see lugu tõmbab küll mind praegu käima Justin Timberlake - "Cant stop the feeling": https://www.youtube.com/watch?v=ru0K8uYEZWw. Ju sobis siia kuumemasse õhku :)

SÖÖK

UMAMI - millise imelise atmosfääriga nautlemise koht. Täpselt my cup of tea - kena suur aed,  kuhu pandud armsad lauad, õhtud teevad sumedamaks õunapuude vahel rippuvad elektrilampipallid. 


See imeline rabarberi-mekine suvejook, jammm!


Huvitav, kas järgmise kuu aja pärast on kõik vastupidi - vihmane ja külm, tubased tegemised, talvejoped ja saapad uuesti kapist välja - ilmselt ongi just nii - sest jaanipäev ju tulemas :P. 
Kuu aja pärast siis uued vahekokkuvõtted ;)

2 comments:

Unknown said...

Väga hea mõte asju nii kirja panna!

Karita said...

Täänks Liis :) - mulle omale ka meeldib see formaat :)!