LEIA MIND

Jun 15, 2016

Pulmas käigud 2015 vol 2

(Foto: Kätlin Pärnust :D )

Teine eelmise suve pulm oli Eneli ja Silveri oma :). Tüdrukute õhtu korraldamise võttis Marili enda peale :), meie vahva üritus toimus Pärnus.  
Eneli päev hakkas massaaziga, kuna meie massaaziguru puhul ma muudmoodi ette ei kujutaks seda. Peale lõõgastust sai Eneli meigi ja soengu, ning jalutasime ranna äärde, kus ootas meid fotograaf Kätlin (alljärgnevad pildid on tema tehtud). Vahepeal sai Eneli looritatud ning meie käepaelatatud.

Ilm soosis meie pildistamist igati (mainin kohe ära et selles postituses lasen luusi teiste fotograafide piltidega, nimed lähevad juurde!)




Sääred, sääred




Imeilus Eneli :)



Ikka kihisevat kaa :)






Peakorraldaja Mariliga :)


Hiljem sai Eneli viidud õhtusöögile ning peale seda tegi ta veel korralikult ülesandeid linna peal :P - avaldusid tema väga head delegeerimis ja suhtlemis oskused. Tegime ühesõnaga Pärnule tiiru peale, seiklesime natuke Augustiunetusel ning käisime hilisõhtusel söömaajal :). Vahva oli!

PULM

Fotod:  Kristiina Männik-Kivi



Nupsikud :)


Imeilus ilm ja meri - ideaalne :)


Jällegi ma leian, et meie Grupikas oli kohe eriti äge :P


Vahva mõte!



Üheks ülesandeks, mis Eneli pidi tüdrukuteõhtul tegema - oli Silveri joonistamine. Kanna, kes oli toosti ütleja, andis selle pulmapäeval üle :)


Süüa-juua sai head ja paremat, kõik oli imehea :)


Trall kestis korralikult hommikuni ;)


No comments: