LEIA MIND

Feb 9, 2014

Nüüd näeb!



Peeglike peeglike ... on seinas! Halleluuja! Kui kaua ma otsisin parajas suuruses, rääkimata sellest, et kuhu võiks koridoris selle panna, et külalised ei peaks magamistuppa lippama koguaeg, kui vaja. Otsustasin mingi aeg juba tagasi, et peegel tuleb elektrikilbi juures olevale seina küljele. Hahaa, kust sa saad nii peenikese peegli normaalse hinnaga... et igakord peeglisse vaadates 200 euri silme ees ei oleks.


Ikeast saab! Täitsa kogemata juhtusime sügisel sinna hoopis teisi asju luurama, aga peegel tahtis kaasa tulla hoopis. Mnjah - sealt laoosast kust tuleb kaup ise kaasa haarata, läks omajagu aega, et mõni terve leida, ei kujuta ette mismoodi nad neid transpordivad, sest alles 6-s peegel oli terve!
Peaaegu ei oleks saanudki sellele seinale panna, sest ma ei teadnud, kuidas kaablid seal seina sees täpselt on. Ehitus käigus PEAB vaatama, uurima, kuhu midagi läheb, et hiljem ebameeldivaid üllatusi ei oleks. Ükspäev kui töölt koju tulin, ootas mind üllatus - peegel oli täpselt seal, kus pidi ja me ei olnudki ilma elektrita :D. Tuli välja, et elektrikilbi sai eest ära tõsta ja siis oli kõik kaablipusad ideaalselt näha :)
Teine tore üllatus tuli ilmsiks, siis kui peegli lahti võtsime - nimelt saab seda paigaldada mitut moodi - k.a. ühekülje pealt hingedega. SUPER! Ma ei osanud ennem lihtsalt sellist lahendust tahta, aga see on ülihea, sest nii saab peegli tõmmata lahti ja siis saavad koridoris igas pikkuses inimesed ennast vaadata ilma et peaksid seina ja posti vahele pressima!



Kodu võtab vaikselt ilmet juba. Riiul, toolid, telekalaud ja suurem remont vannitoas, kööginurk ja muud pisiasjad-pisivärvimised-pisireustareerimised ja juba täitsa prosta.

No comments: