LEIA MIND

Aug 30, 2007

Jungel-DrumandBass Wiikend

Homme ja ülehomme saab trammi ja bussi endasse lasta vähemalt 5-l erineval üritusel 3-s erinevas linnas. Tore on uut kuud uues rütmis alustada, trummi ja bassi avapauk on see aasta ülikõva!

REEDE - TARTU

Valik number 1: klubis Maailma lasevad erinevad plaadikeerutajad musa kahes erladi ruumis. Tuleb mõnus Chill!
www.drumanbass.ee

Valik number 2: klubis "Kellele ei meeldiks Johnny Depp?" teevad armastust sellelt rindelt Raul Saaremets. Kindlasti on kaasahaarav ja ülinauditav ka neiu Sofia Rubina.
www.depp.ee

LAUPÄEV

Valik number 3: TALLINN - Külmetus oht - Junglilise palaviku saab Von Krahlist, kus ülesse astuvad minu lemmikutest L.Eazy ja väsimatu Raul Saaremets!
www.clubarena.ee


Valik number 4: VILJANDI - Bangalo võtab suve viimased tuurid ülesse. Kui ilma on, soovitan kindlasti Mulgimaale kiirustada. Ning taas on esindatud Sin City elanikest Mander ja Studious.
www.bangalomusicfest.com


Valik number 5: TARTU, jälle!
Klubi Depp näitab ennast kahel järjestikusel päeval heast küljest - laupäeval, 1-l septembril tähistab klubi hooaja algust Mürskudega. Tõotab tulla megaägens häppening, kuna plaatidest tulistavad rütme QBA, Pinball ning Tartu poisid Mutated Forms.

Müstika. Tavaliselt saab ennast välja elada kord kuus - Sin Cityl, kuid nüüd ei tea kuhu minna, mida jätta. Ilmselt leiab mind Deppist, kuna otsustan valik 5 kasuks :P, homme olen ka vast ergastatud olekus ning kaalukausil on 1 ja 2 valik. Miks mitte Viljandi - kuna Mürskude alla pole ka ammu sattunud ja pealegi otsustasin, et Bangalost saab lihtsalt minu Folgi ajaline igaaastane külastus. Miks mitte Tallinn - hmm...Tallinn - kui Tartus enam midagi ei toimu ning muidu ka sinna asja on.

Jamispeamine - 8 septembril - kõik dnb lapsed Tartu - SIN CITY@clubIllusioon www.illusion.ee, www.clubarena.ee
BLU MAR TEN


On mida tulistada!

No comments: