LEIA MIND

Mar 1, 2013

Tiredness can kill! Take a break!

Ma siiski veel olen tegev ning varsti saab mõnda postitust kaaa lugeda-vaadata (kui teid lugejaid veel alles on jäänud :D )! I promise!
Saan paljuski panna mingi müstilisele väsimuse arevele, mis lihtsalt surub õhtul horisontaali ja ei lase midagi uut ja ägedat teha. Küll mitte vaimule, sest mõte on koguaeg asjade juures, mida edasi teha. Orgunn on lihtsalt enda poolt kehva.


Näiteks mõtlesin välja lõpuks, kuidas lähendada esikus nagide ja peegli asukohad - nüüd vaja seda krõbisevat ning parajas mõõdus asju! Nüüd päris hea meel, et nii kaua sellega viivitasin - iga asi õigel ajal!

Samuti otsin sobivat TV-lauda-kappi, kus oleks natuke ka riiuleid ja sahtleid, et saaks kohvritest ka mõned asjad väljanäitusele panna :). Kuid see on imeraske, sest kapi asukoha laius seab piirid ning mingit täisseina sektsiooni ka päris ei taha - minu ilus roheline krohvisein kaob ju niimoodi ära! Lisaks on stiili ja värvi poolest ka päris raske sobitada olemasolevate mööbliesemetega. Aga varun kannatust ning küll õige asi minuni ka lõpuks jõuab!

Singerilaud tahab ka uut kuube - uurisin ja puurisin natuke, kuidas asjale lähenema peaks - nüüd vaja jälle ainult asjad ära tuua ja tegudele.

Isegi ühe uue ägeda mütsi tegin uue lauajope juurde - äkki on meeles fotoka akud laadida ja pilti teha!

Päike käib juba kõrgemalt ja D-vitamiinikuur hakkab ka läbi saama, nii et varsti pole enam vabandusi kuskilt võtta ja tuleb jälle sadulasse hüpata!

NB: kes tahab stressi maandada - pakun värvieemaldamis (näiteks toolidelt) ja -nühkimis teraapiat!



No comments: