LEIA MIND

Oct 28, 2011

Tõstame tuju!

Eks anekdoodid sünnivadki elust enesest. Kuna hetkel on paar päris head sellist juhtumit soolas siis pean lihtsalt nad kirja panema, saab mõni teinegi naerda.

Juhtum 1
Läksid mul onupoeg emaga poodi ja turule. Ostavad turuhoones erinevate lettide tagant head ja paremat. Helger on nii tubli ja tassib kotte, kus ühest neist on äsjaostetud munad. Hakkavad liikuma järgmise turuhoone ruumi, kui äkki tädi karjatab üle turuhoone:" Helger, ole ettevaatlik, munad jäävad muidu ukse vahele".

Juhtum 2- Helger särab jälle :D
Istume mulgimaal mõningad aastad tagasi ja onupojad räägivad mis nad põnevat teinud ka on. Selgub, et Helari on läinud mudellevanduse ringi.
Helger, kui ka vana tehnikahuviline seletab edasi: " Kui sügis tuleb siis emme paneb mind vooluringi!"

Juhtum 3
Seltskond vahvaid selle läheb kanuumatkale. Üks noormees avastab, et tal vaja veel poest läbi minna. Lähebki kohalikku maapoodi ja küsib:
"Tere, kas teil kondoome on?"
Müüja vastab: " Kahjuks ei ole."
Noormees mõtleb ja ütleb:"Ahh, andke seda tavalist kilekotti siis, see ajab ka asja ära!"
Müüja jääb jahmunult noormeest vaatama...

--> Kanuutamisel on ikka ju vaja mobiiltelefonid millessegi märjakindlasse pakkida :D


Juhtum 4
Politsei peab kinni jalgrattaga sõitnud ilmselgelt purjus tüübi. Palub tal siis kas jalgratas käekõrval edasi minna või teine variant on, et viivad ta kainerisse ära.
Purjus mees ei ole hästi sellega nõus ja ütleb politseile:" a, kas mina tulen Teile ütlema, mis autoga Te sõitma peate!"

Loogish et käed läksid raudu ja kainerisse :D

No comments: