LEIA MIND

Jul 30, 2008

Köögis

Prantsuse ahjupannkook kirssidega

Koostis:
500 g küpseid kirsse (kompotikirsid tuleks eelnevalt nõrutada)
4 sl suhkrut

Tainas:
2.5 dl nisujahu
noaotsatäis soola
4 sl suhkrut
3 muna
3 dl piima

Valmistamine:
Sega kirsid suhkruga ja vala ümmargusse võitatud ahjuvormi.
Seejärel valmista tainas: sõelu jahu kaussi, lisa sool, suhkur ja lahtiklopitud munad. Sega ja vala juurde piim. Klopi ühtlaseks ja vala kirssidele.
Küpseta 175kraadises ahjus 35–40 minutit.
Puista üle tuhksuhkruga ja serveeri otse vormist.


Allikas: Pere ja Kodu lisaleht "Pereköök", nami kodulehelt

Rahvusköök: Prantsuse

Prantslased valmistavad seda ahjupannkooki kividest puhastamata kirssidega, kuna ilma kivideta polevat koogil õige maitse.


ENNE:



PÄRAST : sai enne otsa...

1 comment:

Anonymous said...

Hakkad veimevakka koguma?