Koostis:
500 g küpseid kirsse (kompotikirsid tuleks eelnevalt nõrutada)
4 sl suhkrut
Tainas:
2.5 dl nisujahu
noaotsatäis soola
4 sl suhkrut
3 muna
3 dl piima
Valmistamine:
Sega kirsid suhkruga ja vala ümmargusse võitatud ahjuvormi.
Seejärel valmista tainas: sõelu jahu kaussi, lisa sool, suhkur ja lahtiklopitud munad. Sega ja vala juurde piim. Klopi ühtlaseks ja vala kirssidele.
Küpseta 175kraadises ahjus 35–40 minutit.
Puista üle tuhksuhkruga ja serveeri otse vormist.
|
Rahvusköök: Prantsuse
Prantslased valmistavad seda ahjupannkooki kividest puhastamata kirssidega, kuna ilma kivideta polevat koogil õige maitse.ENNE:
PÄRAST : sai enne otsa...
1 comment:
Hakkad veimevakka koguma?
Post a Comment